Tunerul german a dus modelul Mercedes C63 AMG intr-o clasa superioara.

Brabus instiga la putere modelul C63 AMGTunerul german specializat pe modele Mercedes a pregatit un kit special pentru o masina trecuta deja prin mana tunerului "oficial" AMG. Kitul B63 S se adreseaza posesorilor modelului C63 AMG si consta in modificarea electronicii, catalizatoare si filtre sport, rezultatele fiind excelente.

Brabus instiga la putere modelul C63 AMGPropulsorul V8 de 6,2 litri dezvolta 530 CP in urma modificarilor, fata de cei 457 CP ai versiunii de serie. Si cuplul maxim a crescut de la 600 Nm la 650 Nm. Cei ce vor sa profite din plin de noile posibilitati dinamice ale masinii isi pot comanda si un diferential cu alunecare limitata, noi discuri de frana, mai mari, suspensii reglabile si bineinteles jante si pneuri mai performante.

Brabus apreciaza ca acceleratia 0-100 km/h este posibila in 4,1 secunde (fata de 4,5 la versiunea de serie), iar 200 km/h se pot atinge in 13,1 secunde, adica cu 1,4 secunde mai rapid decat la versiunea "stock".

Viteza maxima este la alegere. Adica s epoate opta pentru limitare electronica la 300 km/h sau la 315 km/h.

Sursa: Carscoop

Brabus instiga la putere modelul C63 AMG

Brabus instiga la putere modelul C63 AMG


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.