Renault a inceput comercializarea noului model din clasa medie, Talisman, pe piata romaneasca, acesta avand preturi ce pornesc de la 21.800 de euro, TVA inclusa, se arata intr-un comunicat al producatorului francez.

Talisman va inlocui in gama producatorului francez modelele Laguna si Latitude. Autoturismul va avea trei variante de echipare: Life, Zen si Intens, scrie MEDIAFAX.

Primul nivel de echipare, Life, ofera in standard echipamente ca faruri de zi cu tehnologie LED, cruise control, frana de parcare asistata, sistem de asistenta la pornirea din rampa, senzori de ploaie si de lumina, tablou de bord digital TFT 7", oglinzi retrovizoare reglabile electric si degivrante, climatizare automata bi-zona cu senzor de toxicitate, Stop&Start.

Nivelul de echipare Zen propune ca echipamente standard in plus fata de prima versiune: Tehnologia Multi-Sense, scaun pentru sofer reglabil manual pe inaltime cu reglaj electric lombar si functie de masaj, scaun pentru pasagerul din fata reglabil manual pe inaltime si lombar. Pentru mai mult confort, clientul beneficiaza de senzori de parcare fata/ spate, geamuri electrice fata si spate cu impuls, volan si schimbator de viteze imbracate in piele, Renault R-Link 2, sistem multimedia conectat cu ecran tactil de 7'' si jante de aliaj Bayadère de 17''.

Versiune de echipare INTENS vine cu: faruri full LED PURE VISION cu functie cornering light si stopuri spate tip LED cu efect 3D, senzor de avertizare pentru unghiul mort, sistem de inchidere si demaraj "maini libere" tip "Full Magic", lumina de intampinare sub oglinzile exterioare, scaun pentru sofer reglabil electric, cu functie de memorare si reglaj electric lombar, functie de masaj si ventilatie, scaun pentru pasagerul din fata reglabil electric, cu reglaj electric lombar, functie de masaj si ventilatie, scaune fata si volan cu functie de incalzire, sistem multimedia conectat cu ecran tactil de 8,7'', ambianta de lumini interioare si jante de aliaj Duetto de 18''.

Renault Talisman va avea trei motorizari diesel - 1.5 dCi 110 cai putere, asociat cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte, Energy 1.6 dCi 130, combinat cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte si Energy 1.6 dCi 160 EDC asociat cu transmisia automata cu dublu ambreiaj EDC cu sase trepte - si una pe benzina Energie TCe 200 EDC (1.6 litri si 200 de cai putere) asociat cu transmisia automata cu dublu ambreiaj EDC cu sapte trepte.

Citeste si:
Dan Negru, șoc într-un supermarket din București: Prețul...
Dan Negru, șoc într-un...

Principalii concurenti ai Renault Talisman sunt Volkswagen Passat, Ford Mondeo, Toyota Avensis sau Opel Insignia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.