Auto 27 Iunie 2016 18:15
Probabil cei de la Aston Martin si-au dat seama in sfarsit ca lumea se indragosteste din ce in ce mai mult de masinile lor si s-au hotarat sa ne raspunda cu un model pe masura.

Cand vine vorba de masini care sa iti faca inima sa tremure de emotie, nu sunt foarte multe pe care le poti adauga in lista, insa Aston Martin are clar cateva modele care-ti dau fiori doar atunci cand le atingi. Dar ce sa mai vorbim de atins, ca nici nu trebuie sa le vezi. Cand le auzi motorul torcand pe strazi, stii ca vine. Ei bine, britanicii au luat in calcul faptul ca unii oameni mai au si emotii si, mai ales, cei cu sange latin tanjesc dupa aventuri care sa la marcheze viata, asadar creand Vanquish Zagatos.

La urma urmei, nici n-ai avea cum sa fii invidios pe cineva pentru ca ar detine o astfel de bijuterie, intrucat ti-ar placea doar s-o stii in orasul tau.

Vor fi disponibile doar 99 de modele, iar comenzile vor incepe sa fie livrate la inceputul lui 2017. Chiar daca ati avea banii pentru una, ar fi bine sa stiti ca mai bine de jumatate dintre ele sunt deja impartite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.