Auto 30 August 2016 09:30
A fost produs ultimul BMW Z4 E89. Cea de-a doua generatie a roadsterului german a intrat pentru prima data pe linia de asamblare in 2009, iar dupa o perioada in care piata a respins astfel de produse, cariera lui Z4 a ajuns la final.

Ultimul exemplar produs de BMW a iesit de pe linia de asamblare pe 22 august. Exemplarul era vopsit in culoarea Valencia Orange Metallic si a fost comandat in versiunea sDrive35is.

Dar fanii lui Z4 nu au motive de suparare. BMW lucreaza deja la un inlocuitor pentru roadster. Acesta va fi dezvoltat in colaborare cu Toyota si va fi produs la uzina Magna Steyr din Graz, Austria. In acest fel, japonezii vor readuce pe piata denumirea Celica, iar BMW va pune pe fetele fanilor un zambet si mai mare cu Z5.

Pentru moment nu exista detalii exacte cu privire la o data de lansare, insa zvonurile spun ca in 2018 vom face cunostinta cu urmasul lui Z4, transmite auto-bild.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.