Auto 9 Ianuarie 2017 13:30
Mercedes-Benz Clasa E Edition 1 va fi produsa in doar 555 de exemplare.

Asa cum ne-a obisnuit in ultima vreme, Mercedes-Benz va produce primele modele ale unei masini noi lansate intr-o editie limitata. Acestea vor beneficia de cateva optiuni suplimentare, care nu vor fi de gasit pe celelalte masini de serie.

Primul lucru pe care il vom putea remarca va fi la exterior, unde constructorii auto germani vor folosi o culoarea speciala mata, denumita Designo Cashmere White. De asemenea, grila frontala va fi modificata fiind modelata intr-un stil mai agresiv, oglinzile vor fi cu carcase negre, iar jantele pe 20 de inchi vor completa aspectul deja impresionant al noului E.

Posesorii automobilelor Clasa E Edition 1 se vor putea bucura de materiale de cea mai inalta calitate. Pe langa iluminarea ambientala oferita la aceste modele, pielea Nappa de calitate superioara sau plasticul lucios Piano Black isi fac simtita prezenta din plin. Pe langa toate acestea, se vor putea regasi si covorase personalizate si o placheta care sa le reaminteasca acestora ca au in posesie un automobil Mercedes in editie limintata.

Mercedes-Benz Clasa E Coupe va fi disponibil in trei variante pe benzina si una diesel. Cei care prefera varianta diesel vor avea la dispozitie o unitate de motorizare de 2.0 litri, capabila sa dezvolte 194 de cai putere. Cei carora le fac cu ochiul motorizarile pe benzina, vor avea de ales intre un propulsor de 2.0 litri capabil sa livreze 184, respectiv 245 de cai putere.

Varianta cea mai puternica de motorizare presupune echiparea cu un propulsor V6, cu o capacitate de 3.0 litri, capabil sa dezvolte nu mai putin de 333 de cai putere. Toate modelele, indiferent de varianta de echipare aleasa, sunt dotate in standard cu o cutie de viteze automata 9G Tronic.

Pretul pentru un model Clasa E Edition 1 va fi, cum era si de asteptat, un pic mai mare. Se estimeaza ca masina va fi pusa in vanzare pe la inceputul lunii august 2017, iar Edition 1 va costa in jur de 58.000 de euro.

Citeste si:
Noul Cadillac Escalade IQ electric debutează cu 750 de cai putere...
Noul Cadillac Escalade IQ...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.