Auto 8 Februarie 2017 07:48
Descoperirea regiunilor si a obiectivelor turistice din tara noastra este una din activitatile constante ale companiei romano-germana Auto Schunn, partener oficial al constructorului Mercedes-Benz in Romania incepand cu 1993, arata compania intr-un comunicat remis 9AM.ro.

In toamna anului trecut, caravanele Auto Schunn au vizitat tara din sud-est pana in nord-vest, fiind organizate expozitii de masini in orase precum Focsani, Buzau, Satu Mare, Alba Iulia, Botosani, Targu Jiu, Drobeta Turnu-Severin sau Zalau.

Pentru aceasta iarna, pe lista destinatiilor companiei romano-germane s-a regasit statiunea turistica Paltinis, ale carei paduri dese, partii de schii, izvoare si vai, ofera peisaje de vis.

"Cum altfel sa avem posibilitatea cea mai placuta de a descoperi toate aceste frumuseti naturale, pe care tara noastra ni le ofera atat de generos, daca nu la bordul unei masini fiabile, sigure si confortabile? Profitam, de fiecare data cand vrem sa ne re-convingem de calitatile extraordinare ale autoturismelor Mercedes-Benz pe drumurile off road si nu numai, pentru a propune noi regiuni turistice, ale caror frumuseti sa ne bucure sufletele. Paltinisul a fost gazda celei mai recente actiuni marca Auto Schunn, oferindu-ne o experienta extraordinara, de neuitat. Avem locuri de poveste in tara noastra, ce ar trebui strabatute de noi toti, macar o data in viata. Cat despre caravana Auto Schunn formata numai din modele Mercedes-Benz recent lansate, trebuie sa recunosc ca a obtinut aprecierea unanima a locuitorilor din Paltinis si Sibiu", a aratat Elena Kovacs, manager general al companiei Auto Schunn Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.