Auto 8 Februarie 2017 08:17
Masura este in vigoare din 31 ianuarie 2017.

"Incepand cu 31 ianuarie, vehiculele care ajung intr-un punct de trecere a frontierei avand ca destinatie teritoriul Republicii Bulgaria pot continua calatoria numai dupa plata taxei de drum pentru categoria relevanta in unitatea specializata a Agentiei Vamale din punctul de trecere a frontierei", informeaza un comunicat MAE citat de Ziare.com.

De exemplu, la Giurgiu - Ruse, taxa de drum se plateste la ghiseul Agentiei Vamale, situat la 100 de metri dupa locul unde se efectueaza controlul pasapoartelor.

Pentru ca Agentia Vamala din Bulgaria a creat un singur ghiseu pentru autoturisme si doua pentru camioane, s-au format cozi.

MAE mai precizeaza ca un vehicul care ajunge la frontiera pentru a iesi din Bulgaria si care nu detine un document valabil privind plata taxei de drum nu e lasat sa iasa din tara de la sud de Dunare decat daca plateste taxe compensatorii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.