Un autoturism marca Lexus, in valoare de 160.000 euro, care figura in bazele de date ca fiind cautat de autoritatile din Rusia, a fost descoperit de catre politistii de frontiera de la Petea, din judetul Satu Mare.

In 25 februarie, ora 13.00, la Punctul de Trecerea Frontiere Petea, judetul Satu Mare, s-a prezentat, pentru a intra in tara, cetateanul roman Ion E., in varsta de 52 de ani, domiciliat in judetul Iasi, conducand un autoturism marca Lexus, fabricat in 2016, cu numere de inmatriculare germane.

Cu ocazia formalitatilor, politistii de frontiera au facut verificari in bazele de date cu privire la autoturismul respectiv. Astfel, politistii au constatat ca in evidentele Interpol masina figura ca fiind declarata furata, alerta fiind introdusa de catre autoritatile din Federatia Rusa din 28 ianuarie 2017.

In cauza se fac cercetari pentru tainuire la furt, iar autoturismul in valoare de 160.000 euro a fost indisponibilizat la sediul Politiei de frontiera, pana la finalizarea cercetarilor, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.