Audi recheama in service automobile ale gamelor A1, A4, A5, A6, A7, A8, Q5 si Q7 deoarece airbag-urile ar putea sa nu deschida atunci cand este nevoie de ele, a anuntat producatorul auto german.

In Romania sunt vizate 19 masini de aceasta campanie de rechemare in service.

“La autovehiculele Audi dintr-un anumit interval de fabricatie exista abateri la raportul de amestec al agentului de detonare a anumitor unitati airbag sau a dispozitivului de pretensionare a centurilor de siguranta, care, in cazul unui accident, pot duce la nedeclansarea airbag-ului sau a dispozitivului de pretensionare a centurii de siguranta”, spune Audi conform HotNews.

Reparatia dureaza circa 30 de minute si consta in inlocuirea airbag-urilor sau a dispozitivelor de tensionare a centurii de siguranta afectate, potrivit fabricantului.

La fel ca si in cazul altor operatiuni de rechemare in service, remedierea defectului este gratuita, fiind suportata de fabricant.

In mod normal clientii masinilor afectate au fost contactati sau urmeaza sa fie contactati de catre dealeri pentru a fi invitati in service. In orice caz, posesorii de masini Audi vizate de recall pot contacta si ei reteaua oficiala de dealeri si reparatori pentru a verifica daca automobilele lor sunt vizate de aceasta campanie de rechemare in service.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.