Auto 24 Aprilie 2018 15:36 de Clara Vacaru
Desi functioneaza pe combustibil, se poate afirma cu certitudine ca Volkswagen-ul lui 2018 este condus de spontaneitate. Indiferent ca sofezi in centrul orasului aglomerat ori in excursii pe drumuri anevoioase, acesta este modelul care este caracterizat ca fiind o aventura urbana per fiecare kilometru parcurs.

Popularul Volkswagen Golf 5 a fost revigorat de la an la an, iar printre cele mai importante modificari se numara acelea care-l transforma intr-un model cat mai avansat din punct de vedere digital. Volkswagen Golf 2018 ofera performante incantatoare si un interior de inalta calitate, motiv pentru care se afla in topul clasamentelor pentru masinile compacte.

Iar propunerile pentru 2018 tin de actualizarea stilul exterior, ecrane tactile de generatie noua si garantie extinsa.

Din punct de vedere vizual, hatchback-ul nu este atat de diferit, dar are un design mai accentuat si mai rezistent. Important de mentionat este ca au castigat teren luminile cu LED-uri, iar in timp interiorul a primit noi panouri decorative in usa, pe panoul de bord si consola centrala, impreuna cu huse noi pentru scaune. In plina transformare s-au aflat si motoarele si noua transmisie DSG revizuita cu 7 trepte. Iar ca parte din schimbare au fost implementate impreuna cu noile sisteme de asistenta si o noua generatie de sisteme de tip infotainment.

Golful V are comenzi rotative de climatizare care fac usoara reglarea temperaturii in interiorul masinii. Asa cum aminteam, sistemul de infotainment touch screen de 8 inch este standard pentru toate modelele si este, in general, utilizat impreuna cu un excelent sistem de navigatie pe versiuni mai inalte. Recomandarea este sa ai grija totusi cum le manevrezi, caci este foarte probabil sa apesi accidental butoanele de comenzi rapide din fiecare parte a ecranului, atunci cand rasucesti butonul de volum.

De asemenea, directia este suficient de usoara pentru a face parcarea in siguranta, in timp ce pedalele bine ponderate te ajuta sa conduci fara probleme in trafic. Pe scurt, ea este caracterizata de precizie si receptivitate.
Iar mai mult decat atat, motoarele ofera accelerare rapida, cu o capacitate suficienta pentru a face depasirea usoara. Pe partea de performanta, motoarele au putere ampla si asigura in acelasi timp o plimbare usoara. Si daca ai decis o noua achizitie, in timp ai grija sa folosesti piese auto pentru Volkswagen Golf 5 din surse de incredere.

Citeste si:
3 surse de unde poți procura piese pentru mașini clasice
3 surse de unde poți procura...

Pentru eficientizare si confort, pe acestea le poti comanda online si avantajul este ca ai parte de livrare in siguranta. Cerceteaza, informeaza-te si aboneaza-te pe site-uri de specialitate, astfel incat sa beneficiezi de produse si servicii de inalta clasa.

Volkswagen Golf 2018 este placut de condus si ofera un interior spatios, luxos. Nu este un vehicul perfect, dar totusi se incadreaza intr-un segment foarte competitiv. Desigur ca exista optiuni pe care Golful le poate imbunatatii, dar daca visezi la o masina noua care in mod dezirabil se vrea si rapida, aceasta varianta aduce placere pura pentru pasionati. Asadar, merita o atentie amanuntita si comparatii relevante in raport cu ce ofera competitia.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.