Auto 19 Martie 2013 01:20
 Volkswagen ne propune e-Co-Motion, o utilitara usoara, complet electrica, in cazul careia ne alegem bateriile in functie de necesitati. Este deocamdata concept.

Volkswagen pregateste o noua utilitara usoara, destinata livrarilor urbane si ne-o arata mai intai sub forma de concept. Se numeste e-Co-Motion si, daca tot e concept, este si electric.

Designul lui VW e-Co-Motion are elemente de concept, dar putine, astfel ca e usor sa vizualizam masina de serie. Nimic deosebit, aceeasi linie pe care merg autoturismele, dar cu structura de utilitara. In fine, se potriveste mai bine unui vehicul utilitar decat unei berline, e clar. Un model de transport marfa trebuie sa fie in primul rand util. Interiorul demonstreaza la fel de coerent faptul ca masina este aproape de productia de serie.

Insa cel mai important aspect al noului VW e-Co-Motion este motorizarea. Nemtii tatoneaza cu aceasta ocazie ideea unui vehicul utilitar usor, cu motor electric. Unul care produce un maxim de... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.