Auto 2 Aprilie 2013 01:20
 Subaru pregateste un model de zile mari. Subaru WRX Concept anticipeaza noul WRX STi, care, in sfarsit, va arata bine, dupa o generatie care a dezamagit.

N-am putut sa ma abtin sa nu pun titlul asta entuziast, dar vedeti pozele si intelegeti de ce. Subaru WRX Concept ne arata liniile noului WRX STi, care se anunta o masina de vis.

Stiti discutiile din jurul generatiei actuale. Tehnologie, performanta, dar un design care a dezamagit. Destul de mult chiar, forma hatchback a caroseriei si mai ales detaliile n-au fost la inaltimea vechilor generatii. Insa japonezii si-au insusit criticile si ne arata cu noul Subaru WRX Concept ca vor repara in stil mare derapajul neinspirat al ultimei generatii.

Agresiv, musculos, cu o expresie de siguranta totala, noul WRX Concept iti aprinde... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.