Auto 18 Iulie 2013 01:20
 Daca vrei un SUV mic, economic si compatibil cu gadgeturile momentului, Chevrolet Trax te va interesa. Are cativa concurenti puternici, dar si un pret atragator

Chevrolet ne-a invitat la un scurt test-drive cu cel mai mic SUV din gama, Trax, eveniment care a marcat lansarea in Romania a acestui model. Pe traseul Bucuresti – Sinaia am avut ocazia sa vad cum se comporta micul Trax, in compania a doua motorizari. Exista multe parti bune, dar si cateva mai putin bune.

In primul rand, si cred ca am mai spus-o, Trax arata chiar bine. Este inspirat proportionat, desenat in asa fel incat sa constientizezi ca esti la volanul unui SUV, desi e doar cu putin mai lung decat Aveo. Iti da senzatie de soliditate a unui SUV, in ciuda dimensiunilor, iar asta conteaza mult pentru clientii acestui gen de masini. Stiu, in poze pare cam prea masiva partea frontala, dar in realitate se integreaza bine in ansamblu.

Habitaclul ofera spatiu suficient si un nivel bun al materialelor si asamblarii. Imi place faptul ca sta bine cu... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.