Jeep Grand Cherokee a trecut printr-un facelift amplu, care-l scoate acum in evidenta. Si in afara de asta, a devenit extrem de capabil in off-road!
La finalul saptamanii trecute am fost invitat de Autoitalia la evenimentul de lansare a noului Jeep Grand Cherokee in Romania. Masina nu e chiar noua, e un facelift al modelului lansat in 2010, dar la cate modificari au operat americanii, i-am putea spune si “noua”.

In prima zi a evenimentului am avut la dispozitie mai vechea mea cunostinta, un model care mi-a ramas la suflet, Jeep Wrangler. O masinarie de distractie, care s-a simtit in elementul ei pe drumul forestier catre cabana Susai din Predeal, destinatia expeditiei plecate dintr-un Bucuresti mohorat. Noroi, stanca uda, albia unui rau, Wrangler e genul de masina care-ti cere sa intri... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.