Multa putere, tractiune spate si dimensiuni reduse. Definitia dinamicii interpretata de noul BMW M235i testat de Motorstory.ro pe plaiuri mioritice.
BMW M235i nu se numeste M2 doar pentru ca bavarezii nu vor sa mareasca prea mult gama M-urilor marketate ca atare, pentru a conserva cat mai bine exclusivitatea. Dar este un M si, culmea, cred ca ar putea lua cativa din clientii de M4. La fel de adevarat este ca M4, in ciuda schimbarii denumirii, este o declaratie in sine pe care o poti lua de buna, chiar fara verificare, in vreme ce BMW M235i trebuie descoperit pentru a-ti intra iremediabil la suflet.

"Este prea mic!" imi spune un posesor de Audi A5, care se uita cu jind la evacuarile negre ale coupe-ului bavarez. Ba este perfect! Gama BMW avea nevoie de un coupe compact, dinamic, usor, facut special pentru... citește continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.