Nissan X-Trail a trecut printr-un proces de domesticire si are o parte frontala aproape identica cu a noului Qashqai. Pastreaza insa o platforma foarte capabila
Primul contact vizual cu noul X-Trail produce putina confuzie. N-ar putea fi Qashqai? Ba da, partea frontala seamana izbitor de mult, asa incat pot fi confundate lejer de cineva care nu a studiat cu atentie ambele modele. La o privire mai atenta observam zona inferioara a grilei desenata diferit, diferente la aripile fata si mici detalii proprii. Delimitarea estetica de amploare apare la partea posterioara, unde stopurile sunt specifice lui X-Trail, ca si hayonul mai mare si mai coborat, de unde rezultă și un acces mai bun.

Acesta este capitolul principal la care li se poate reprosa ceva niponilor, ca au apelat la un design aproape comun al partii frontale intre X-Trail si Qashqai, este adevarat, unul care arata bine, dar care produce confuzie si civilizeaza putin prea mult imaginea lasata... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.