Auto 18 Aprilie 2013 01:20
 Un Fiat Panda, echipat cu cel mai mic motor din gama, a reusit sa strabata toata Africa si o parte din Europa in timp record.
Ce faci cand oferi clientilor un motor nou, chiar unul cu 2 cilindri, de 0,9 litri, turbo, in conditiile in care stii clar ca exista prejudecati ample legate de fiabilitatea tehnologiei tale? Simplu, incerci sa dovedesti ca ai facut o treaba buna, un motor fiabil, printr-un maraton motorizat, care sa fie inregistrat ca record.

Fiat a reusit sa dovedeasca acest lucru, prin intermediul a doi britanici, care au batut recordul de timp pentru ruta Cape Town – Londra, la bordul unui Fiat Panda 0.9 TwinAir. Cifrele calatoriei sunt impresionante, la fel si masina, spune Fiat, care se mandreste cu faptul ca, desi a rulat continuu, in conditii deloc ideale, micul Fiat Panda n-a... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.