Noul Renault Clio RS este facut sa te invete sa pilotezi. De la platforma, motor, cutie si pana la faptul ca-ti poti analiza performantele pe calculator.

Dupa cateva informatii preliminare, avem acum date complete despre noul hothatch al francezilor. Noul Renault Clio RS vine cu schimbari importante, dar care s-ar putea sa placa mai mult.

Renault a schimbat complet directia de design a noii generatii Clio si a facut-o cu succes. Este unul dintre cele mai atragatoare Renault-uri, la acest moment. A ramas acum sa vedem si ce ofera cel mai sportiv model al gamei, Clio RS. Hothatch-ul francezilor are numerosi fani, ultima generatie a fost foarte apreciata, as aca noul model nu-si permite sa fie decat foarte bun.

Vechea generatia a lui Clio RS a ramas in inimile iubitorilor de hothatch-uri mici pentru faptul ca folosea un motor... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.