Noul VW XL1 este nascut din ambitia celor de la VW de a face o masina care sa consume sub 1 litru/100 km. Le-a luat cam 10 ani, dar au facut-o.

La fel cum au avut ambitia de a face cea mai rapida masina de serie din lume, cei de la Volkswagen au vrut sa faca si cea mai economica masina de serie. Au reusit.

Ati mai auzit de Volkswagen XL1, a trecut prin doua stadii de concept, dar ceea ce vedeti acum in poze este masina de serie, care va putea fi cumparata. Este o realizare de exceptie, trebuie sa recunoastem. Nu va fi accesibila, nu va fi produsa in serie mare, dar este viabila si poate fi vanduta, in conditiile in care va detine pentru ceva timp recordul de consum pentru o masina de serie.

VW XL1 arata… eficient. Asta o caracterizeaza si la nivelul designului. Nu a fost facuta sa arata neaparat bine, ci... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.