Auto 7 Martie 2013 01:20
 Lamborghini a prezentata la Geneva cea mai spectaculoasa masina pe care a creat-o vreodata. Lamborghini Veneno arata incredibil si doar 3 oameni o vor avea.

In ultimii ani, Lamborghini ne-a obisnuit cu modele extreme, produse in serie incredibil de mica. Sunt masini extrem de rare, care celebreaza ceva, fie aniversarea marcii, fie bagajul tehnologic. Exact acesta este cazului noului Lamborghini Veneno, o masina creata cu ocazia aniversarii de 50 de ani de existenta a marcii italiene.

Bolidul italian arata aproape ireal dintre multimea de linii dure care-i creioneaza caroseria. Ai senzatia ca a aparut dintr-un film bun de animatie, dar realitatea e alta. Lamborghini Veneno este o masina omologata pentru drumurile publice, poate fi folosita ca orice alta masina pe drum, dar cu sanse reale in competitiile auto, spun italienii.

Va intrebati deja ca-i cu acest nume ciudat… e tipic pentru Lamborghini. Veneno este numele unui... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.