Auto 29 Martie 2013 01:20
Noua generatie Range Rover Sport arata mai bine ca oricand, iar britanicii spun ca este si mai dinamica ca niciodata. Vorbim despre varful gamei Range Rover.

Land Rover a aratat la Salonul Auto de la New York noua generatie Range Rover Sport. Este acum un model aparte in gama Range Rover si la nivel vizual.

Range Rover SportRange Rover Sport este versiunea mai dinamica din gama Range Rover, dar actuala generatie se desparte mult mai concret de modelul pe care se bazeaza. Spoilerul fata este redesenat, iar spatele vine cu stopuri complet diferite de cele ale noului Range Rover. Exista diferente si la nivelul liniei laterale, mai plonjata si mai dinamica pentru noul Range Rover Sport.

Pe scurt, noul Range Rover Sport pastreaza linia consacrata a gamei, dar la nivelul detaliilor designerii au facut o treaba excelenta, pentru ca masina arata mult mai bine si pare mai putin masiva decat pana acum. Spatele este evident inspirat din cel al... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.