Auto 1 Aprilie 2013 01:20
 Stiti modelul Audi A3, dar iata ca nu mai vine doar in forma pe care o stiam toti. Nemtii propun acum si o berlina, iar Audi A3 sedan promite sa impresioneze.
Audi are deja cateva sedanuri in gama: A4, A6 si A8. Daca punem la socoteala si cele asa-zise “coupe-uri cu patru usi”, in fapt tot sedanuri, dar cu o caroserie fastback, A5 Sportback si A7, ridicam numarul la cinci. Si atunci, va puteti intreba, de ce mai era nevoie de inca un sedan in gama? Simplu: Audi e pe val si orice extindere a gamei in noi segmente, deci catre un public nou, este foarte posibil sa fie o reusita.

Este in esenta chiar povestea lui A3, din care noul model se trage: in 1996, cand a debutat prima generatie, masinile compacte erau toate de buget, iar cele premium erau toate de clasa superioara. Numai BMW incercase trei ani mai devreme marea cu sarea cu modelul “Compact”, insa acesta era de fapt doar un Seria 3 cu spatele taiat si suspensie spate modificata. In aceste conditii, e simplu sa-i dam lui A3, dar mai ales succesului sau comercial, meritul de a fi lansat segmentul... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.