Auto 4 Aprilie 2013 01:20
Noul Jeep Cherokee arata atat de diferit, incat daca l-am vedea fara sigla si grila, nu l-am recunoaste. Ne vom putea obisnui cu el?

Noul Jeep Cherokee a creat deja controverse, afisand un design ciudat pentru marca americana, complet diferit fata de cel cu care ne-a obisnuit Jeep pana acum.

In discutii puternice este noua parte frontala, cu blocuri optice stratificate, totul intr-un ansamblu de rotunjimi extreme. Noua, europenilor, ne trebuie ceva timp sa ne obisnuim cu el, dar cum li se va parea americanilor, avand in vedere ca vorbim despre un model legendar in cultura lor auto?

Si mai e un aspect pe care-l discutam acum. Partea frontala am vazut-o acum ceva timp, dar nu stiam cum arata spatele. Acum il vedem si, sincer, nu-mi place, la prima vedere. Stopurile dispuse pe orizontala, dar foarte sus, la baza lunetei, par potrivite pentru... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.