Auto 31 Mai 2013 01:20
 Mai mare, mai impunator, mai dinamic, noul BMW X5 vrea sa-si mentina suprematia in segmentul SUV-urilor premium de clasa mare. La cum arata, are toate sansele.
Dupa doua generatii produse pe parcursul a 14 ani si peste 1,3 milioane de unitati vandute in tot acest timp, a venit timpul pentru un nou model. A treia generatie BMW X5 a fost prezentata oficial astazi si arata foarte bine.

Previzibil, noul BMW X5 preia ideea partii frontale a Seriei 3, adica farurile unite de grila, dar intr-un mod bine adaptat la dimensiunile masinii. Stopurile urmeaza ideea celor de la modelul X3, iar linia laterala este cam aceeasi la nivelul profilului, dar liniile inserate de bavarezi o fac sa arate mult mai sportiv. Detaliile fac insa diferenta, asa ca noul BMW X5 arata impozant, masiv, dar si cu o puternica tusa dinamica. In acest segment nu sunt permise... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.