Dacia Duster a primit un nou motor. Este unul turbo, pe benzina, de cilindree mica, dar este cel mai puternic motor disponibil pentru Dacia Duster.
Cand v-am aratat primele poze cu Dacia Duster facelift, informatiile erau prea putine. Acum le avem pe toate, inclusiv modificarile operate la interior, dar si informatii despre noul motor TCe primit de Duster facelift, cel mai puternic din gama Duster.

Exteriorul il stiti deja, mai mult nu cred ca puteau face fara sa creasca pretul, oricum au reusit sa-i dea un aer proaspat. In schimb, au lucrat mult la interior. Practic, plansa de bord este schimbata in totalitate, la fel si tabloul de bord, preluat de la noua Dacia Logan. Volanul e nou si a aparut sistemul MediaNav, disponibil optional.
Si o schimbare ceruta de toata lumea, comenzile geamurilor au fost mutate, in sfarsit, pe... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.