Renault Megane a primit o noua parte frontala, care il face mult mai atractiv. Pacat insa ca francezii n-au facut nimic in zona spatelui.
La inceputul anului trecut, Renault a prezentat un facelift pentru gama Megane, dupa aproape 4 ani de productie. De obicei, un singur facelift este facut pe parcursul unei generatii, dar iata ca francezii au preferat doua. Asa ca Renault Megane a ajuns la al doilea facelift, unul cu rezultate mult mai bune decat primul.

Renault Megane facelift 2, ca sa-i spunem asa, vine cu o parte frontala modificata destul de amplu: grila noua, cu sigla Renault mult mai mare, plasata sus, si un nou spoiler fata, mai atractiv. Si farurile au primit un retus in partea superioara, un soi de “sprancene” de efect, care-i schimba mult aspectul. Sincer, este un facelift foarte... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.