Auto 17 Aprilie 2017 09:32
Dacia Duster 2018 este cel mai anticipat automobil Dacia, marcand intrarea SUV-ului Duster in cea de-a doua generatie.

Modelul Duster este unul dintre automobilele de succes ale Dacia si Renault, astfel ca tranzitia catre noua generatie trebuie sa fie una de succes. Asa cum se intampla de obicei, lumea vrea sa stie cum va arata o masina noua, iar Dacia Duster 2018 apare intr-o serie de imagini de la Christian Schulte, care ne arata un model nou, similar in partea din fata cu Renault Kwid, vandut in India.

Profilul noii Dacia Duster 2018 este mult mai dinamic decat cel actual, desi ar putea parea usor mare in partea din spate. Actualul model este un SUV care are capacitati bune de offroad si este foarte posibil ca noul model sa paseasca pe urmele predecesorului.

Dacia Duster 2018 ar urma sa debuteze la Salonul Auto de la Frankfurt, din septembrie 2017, urmand sa intre pe piata incepand cu ianuarie 2018, relateaza Playtech.ro. Acesta se va baza pe platforma CMF/C, folosita de Nissan Qashqai si Renault Kadjar. Spre deosebire de aceste modele, noul Duster vine in doua variante, una cu cinci locuri si alta cu sapte locuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.