Auto 23 Mai 2017 22:17
Noile modele smart electric drive sunt disponibile pentru comenzi la Partenerul Autorizat smart – Autoklass Pipera.

Preturile de pornire pentru smart Fortwo Coupé electric drive incep de la 18.553 euro (fara TVA) iar pentru smart Forfour electric drive, de la 19.108 euro (fara TVA). Lansarea pe piata va avea loc in luna iunie. Clientii interesati de achizitionarea modelelor smart electric drive pot beneficia, prin intermediul programului guvernamental Rabla Plus, de un ecotichet in valoare de 10.000 euro, dedus din pretul cu TVA al masinii, fara a fi nevoiti sa caseze o masina veche.

Noul smart electric drive face ca alegerea mobilitatii electrice sa fie mai atractiva ca oricand. Acest lucru se datoreaza faptului ca noul model combina agilitatea smart cu avantajele condusului cu emisii zero - perechea ideala pentru mobilitate urbana. Propulsia smart electric drive provine de la motorul electric de 60 kW (81 CP) amplasat in spate, ce transmite puterea catre roti printr-un raport constant. Cuplul maxim de 160 Nm este atins aproape instantaneu. Autonomia modelului se intinde pana la aproximativ 160 km - ideal pentru mobilitatea cu emisii 0 in zonele urbane. Viteza maxima este limitata la 130 km/h pentru a maximiza autonomia masinii.

La nivel global, smart este singurul producator auto care ofera atat optiunea de motorizari electrice, cat si pe combustie, pe intreaga gama de modele. La scurt timp dupa lansarea modelelor smart fortwo si smart forfour, smart fortwo cabrio electric drive a devenit disponibil la comanda cu pretul de pornire de 21.292 euro (fara TVA).

La achizitionarea modelelor smart electric drive, clientii pot beneficia, prin intermediul programului guvernamental Rabla Plus, de un ecotichet in valoare de 10.000 euro, dedus din pretul cu TVA al masinii, fara a fi nevoiti sa caseze o masina veche, se arata in comunicatul remis 9AM.ro.

Cu detalii de design exterior si interior in culoarea verde electric, versiunea de echipare smart electric drive greenflash asigura modalitatea perfecta de a evidentia lansarea pe piata. Aceasta versiune de echipare este disponibila momentan pentru modelul fortwo, la preturi incepand cu 23.322 euro (fara TVA).

Echipare standard cuprinzatoare, pachete exclusive si altele

Echipat standard, printre altele, cu pachetul Cool & Audio ce include sistemul audio smart cu interfata AUX/USB/Bluetooth® si control automat al climatizarii, modelele smart electric drive au aceeasi vasta echipare standard ca modelele smart cu motorizari traditionale. Echipamentul standard include, de asemenea, un instrument suplimentar cu indicatoare de putere si a starii bateriei.
Citeste si:
JTI lansează Ploom X în România
JTI lansează Ploom X în România

Urmatoarele pachete de optiuni, disponibile doar la nivelul modelelor smart electric drive, ofera un design remarcabil si o valoare de utilitate chiar mai mare:

  • Pachetul de design electric drive: Celula de siguranta tridion in culoarea exclusiva verde electric poate fi combinata cu panourile laterale negre sau albe si ornamente radiante. Capacele oglinzilor exterioare sunt, de asemenea, vopsite in verdele electric. Jantele de 16” disponibile pe negru sau alb, inscriptia "electric drive" si logo-urile aferente completeaza designul. Pachetele de design electric drive costa 294 euro + TVA in combinatie cu pachetul Urban Style sau Sleek Style si 605/672 euro + TVA in combinatie cu liniile de echipare passion/prime.
  • Pachet de iarna: in plus fata de volanul si scaunele incalzite (inclusiv in spate, in cazul forfour), izolatia imbunatatita a usilor si a cabinei asigura o temperatura confortabila chiar si la temperaturi exterioare foarte scazute. Aceste functii pot fi de asemenea controlate cu ajutorul smartphone-ului, prin intermediul functiei Pre-entry Climate, ce seteaza temperatura la un nivel optim pe timpul reincarcarii pentru a economisi energie, astfel incat, la momentul pornirii, masina sa fie deja incalzita. Pachetul de iarna este disponibil pentru 294 euro + TVA (pentru smart fortwo), respectiv 487 euro + TVA (in cazul smart forfour). In combinatie cu linia de echipare prime, costul additional al pachetului de iarna este de 117 euro + TVA (fortwo), respectiv 294 euro + TVA (forfour).
  • Un incarcator rapid de 22 kW, deosebit de puternic, va fi disponibil incepand cu 2018 (la un cost de 706 euro + TVA). Acesta va permite incarcarea noului smart electric drive intr-un timp extrem de scurt - in mai putin de 45 de minute (20-100%).
Datorita sistemului silentios de transmisie, noul smart electric drive este disponibil cu un indicator acustic (dotarea costand 101 euro + TVA), care genereaza un sunet specific Daimler in functie de viteza de rulare, pentru protectia celorlalti participanti la trafic.
Citeste si:
Băneasa Shopping City continuă seria lansărilor de produse premium...
Băneasa Shopping City...

In plus, toate preferintele pot fi indeplinite atunci cand vine vorba de gama de culori si echipamente optionale pe noul smart electric drive, dat fiind ca pachetul de dotari suplimentare smart BRABUS este disponibil pentru smart fortwo electric drive. Astfel, optiunile de personalizare sunt maximizate, in cazul modelului smart electric.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.