Auto 7 Aprilie 2015 01:20
 Alfa Romeo a ajuns la doar doua modele disponibile, dar pregateste relansarea cu o masina care va avea legaturi serioase cu Maserati Ghibli.
Alfa Romeo a intrat de cativa ani intr-un puternic con de umbra, inexplicabil pentru o marca cu o asemenea traditie. Inconsecventa celor din grupul Fiat in ceea ce priveste mentinerea marcii la limita segmentului premium a facut ca Alfa sa fie momentan doar pe linia de plutire la nivelul prezentei, cu doar trei modele in gama.

Stiti modelul 159, cel dupa care intoarcem si acum privirea pe strada. Productia s-a terminat in 2011 si nici pana acum Alfa nu a venit cu un inlocuitor in clasa medie, unde este vorba de prezenta, dar si de imagine. Italienii au acum doar modelul MiTo si compacta Giulietta, plus 4C, cu care s-au si relansat in Statele Unite. Va imaginati ca vanzarile sunt la pamant, asa ca nici nu... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.