Auto 7 Aprilie 2015 01:20
 Si totusi, cati cai putere se pot obtine dintr-un motor de 1,0 litri, in 3 cilindri? Ford arata ca destul de multi, chiar un record pentru o astfel de masina!

Practic, o editie speciala, care iese mult in evidenta si ofera un pachet tehnic exclusiv. Sub capota este motorul de 1,0 litri Ecoboost, care livreazaa o data limitele micului motor de 1,0 litri Ecoboost, in 3 cilindri, si il ofera acum pe modelul Focus, in cea mai puternica versiune de serie.

Ford Focus Red & Black Edition a debutat la Geneva si aduce performanta dintr-un motor foarte mic, in compania unui design distinctiv. Modelul de clasa compacta este oferit fie in culoare rosie cu plafon negru, fie in culoarea neagra, cu plafon rosu. In plus, contrastul este subliniat de buza de spoiler, linia distinctiva a duifuzorului de aer, eleronul sport si, mai ales, de jantele de aliaj, negre, cu diametrul de 18 sau 19 inch. Interiorul merge pe aceeasi combinatie de culori.

Practic, o editie speciala, care iese mult in evidenta si ofera un pachet tehnic exclusiv. Sub capota este motorul de 1,0 litri Ecoboost, care livreaza... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.