BMW i va debuta ca partener exclusiv pentru transport la Coachella Valley Music & Art Festival in 2017, oferind serviciu VIP shuttle pe parcursul week-endurilor 14-16 si 21-23 aprilie. BMW i, sub-brandul orientat catre tehnologii avansate si dezvoltare durabila, va oferi automobile electrice BMW i3 si automobile hybrid plug-in BMW X5 40e iPerformance pentru transport la si in jurul locatiei festivalului.

O caracteristica remarcabila a flotei BMW i3 de la Coachella este designul unic care a fost creat pentru aceasta ocazie, reflectand caracterul creativ si neconventional al evenimentului. Automobilele sport hybrid plug-in BMW i8 cu design Coachella se vor regasi pe soseaua dintre Los Angeles si Palm Springs, la bordul lor aflandu-se o serie de celebritati si influenceri din cadrul festivalului

Coachella este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume si ofera platforma ideala pentru marca BMW i: "Bogatia de idei adusa de artisti si orientarea festivalului pe sustenabilitate creeaza o atmosfera unica; Coachella este locul unde multe tendinte, idei si miscari au luat nastere", declara Hildegard Wortmann, vicepresedinte executiv al marcii BMW. "De asemenea, BMW i este un vector al inovatiilor de pionierat si al bucuriei mobilitatii sustenabile. Sub-brandul este pozitionat ca unul open-minded, creativ si de inspiratie - iar Coachella ofera o platforma exceptionala pentru acest scop, unificand creativitatea, pasiunea si conectivitatea. Asteptam cu nerabdare acest parteneriat inspirational."

"Road to Coachella" O campanie social media intitulata "Road to Coachella" a marcat inceputul parteneriatului pe14 martie. Campania ofera amatorilor de festival sansa de a intra intr-o tragere la sorti la care sa castige acces la festival prin documentarea pregatirii lor pentru festival si propria lor calatorie in Coachella Valley prin intermediul social media cu ajutorul hashtagului #RoadToCoachella.

Renumitul compozitor si producator muzical Hans Zimmer ("Inception", "Pearl Harbor", "The Dark Knight" si "The Lion King") a oferit coloana sonora pentru un video ce promoveaza "Road to Coachella".

Filmul, care include un testimonial din partea lui Hans Zimmer, il puteti vedea mai jos: