Mercedes a anuntat programul pentru anul 2009 al AMG Driving Academy care presupune cursuri de pilotaj in cadrul mai multor sesiuni.
AMG Driving AcademyAMG Driving Academy, concept infiintat in urma cu 2 ani, presupune o serie de evenimente la care participantii invata sa isi imbunatateasca reflexele la volanul mai multor modele din gama AMG, cu ajutorul unor instructori de prima clasa, cum ar fi Bernd Schneider, fostul campion din DTM si FIA-GT. Cursurile sunt impartite pe 5 grade de dificultate - EMOTION, BASIC, ADVANCED, PRO si MASTERS. Practic se porneste de la cei ce vor sa-si cunoasca mai bine masina si sa conduca mai sigur si se ajunge la cursuri de pilotaj de cursa, pe unele dintre cele mai cunoscute circuite ale Europei, cum ar fi Nurburgring, Spa-Francorchamps (Belgia), Imola (Italia) etc.
AMG Driving AcademyUn eveniment special in cadrul acestui program este cursul de pilotaj pe zapada/gheata care se va desfasura la Arjeplog (Suedia). Acolo se vor invata tehnicile pilotajului pe zapada, la volanul unor masini pregatite cu pneuri speciale. In acesta locatie AMG are un hotel propriu, deschis anul acesta, dotat cu toate facilitatile necesare chiar si pentru cei mai pretentiosi cursanti, pentru ca AMG Driving Academy presupune si lifestyle, nu doar pilotaj.
AMG Driving AcademyCel mai avansat curs, AMG Masters Sport Trophy include o serie de curse propriu-zise, desfasurate in Germania, Olanda, Cehia si Spania, in urma carora participantii primesc puncte in functie de locul ocupat in cursa. Cel ce are la final cele mai multe puncte, va avea sansa sa conduca modelul C-Klasse care concureaza in DTM.
Preturile difera in functie de eveniment si de circuitul pe care are loc. Va puteti face o idee pe site-ul oficial, la sectiunea "Booking".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.