Japonezii spun ca Toyota Etios este destinat strict pietei indiene, dar cine stie.. La un pret similar cu cel al Daciei Logan, ar gasi public si in Europa.

Toyota a prezentat inca din ianuarie modelul low-cost Etios, pe care l-a conceput doar pentru piata indiana, cel putin deocamdata.

Reteta este identica cu cea utilizata de Renault/Dacia pentru Logan. Spatiu interior mare, portbagaj mare (595 litri!!), motoare mici, materiale ieftine, pret mic.

Cum am mai spus si la inceputul anului, Toyota Etios chiar seamana cu Logan, la proportii, partea frontala, laterala si spate. Adica.. seamana bine, zic eu, din cam toate unghiurile, difera doar la nivel de detaliu.
Oricum, desi nu sunt foarte multe poze, va puteti da seama de asta privind galeria foto. Se pare ca asta e forma unei adevarate masini low-cost.

Masina tocmai a debutat pe piata chineza, la un pret de aproximativ 8.200 euro, cam la fel cu al modelului Logan. La fel, echiparea de baza este... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.