Alfa Romeo pregateste un coupe de vis, al carui design ne aminteste inca o data de ce italienii sunt cei care fac cele mai frumoase masini.

Alfa Romeo vine rar cu cate o noutate, dar cand vine, o face in stil mare. La Geneva, clar, constructorul italian este in centru atentiei datorita unui concept foarte-foarte pasional, tipic Alfa.

Stiti superbul Alfa 8C Competizione?
Ei bine, noul concept reprezinta o versiune mai mica a lui 8C Competizione. Se numeste Alfa Romeo 4C concept si seamana mult cu sora mai mare, 8C.
Seamana la nivel general, pentru ca la detaliu, 4C este mai putin rotunjita si mai agresiva, cu linii mai puternice. Oricum, o gramada nebuna de planuri, prize de aer in fata rotilor spate si stopuri tipic italiene.

Ma rog, degeaba o descriu eu acum, o vedeti si voi, desi ma enerveaza italienii pentru ca au fost zgarciti cu pozele! Oricum, urmaresc si cand mai apar poze, vi le arat sigur.
Si stiti care a partea cea mai buna? Titulatura de concept este asa, pentru a impresiona. De fapt, ne uitam la o masina de serie, italianii spun fara nici o rezerva ca... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.