Arata ciudat? Il vom putea conduce de la finalul acestui an. Este Renault Twizy, probabil cel mai ieftin model electric din lume.

Renault a anuntat astazi preturile modelului Twizy, o masina (sa-i zicem asa) electrica destinata strict oraselor. Eu am mai scris despre Twizy pe aici, dar daca nu stiti ce-i cu el nu-i probleme, il vedeti mai jos.

Practic, Twizy este un model conceput special pentru propulsie electrica. Desi are 4 roti si seamana cu un smart, are destul de multe lucruri in comun cu un scuter. Doua locuri si performante asemanatoare, dar si mai multe avantaje: il poti folosi si pe vreme rea, e mai sigur in caz de impact, stai exact ca intr-o masina.
Renault Twizy va fi disponibil pe piata de la finalul acestui an, iar preturile sunt… ei bine, cam ca ale unei motociclete bune.Twizy are o greutate de doar 450 kg si o autonomie urbana de 100 km.

Cel mai ieftin model, Twizy 45, are puterea maxima... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.