BMW aduce in Romania o divizie speciala, BMW Premium Selection, care ofera BMW-uri rulate, folosite doar de angajatii grupului, romani si straini.

Toti ii iubim pe samsarii unsurosi care-ti promit ca masina de care stau sprijiniti e aproape virgina, cu doar 77.000 km la bord, ca noua. Va imaginati ca n-as cumpara niciodata o masina de la genul asta de oameni, indiferent despre ce masina ar fi vorba si cat de bun ar fi pretul.

Dar, cand va fi cazul voi cumpara SH din parcurile importatorilor. Stiu ca sunt mai scumpe decat pe piata, dar prefer sa dau niste bani in plus, decat sa-mi para rau apoi. Bine, nici in cazul asta nu poti fi sigur, dar mizez pe faptul ca importatorii au macar un minim de bun simt si nu-mi prezinta la 80.000 km o masina cu (de fapt) 150.000 km.

Si mai este o varianta. Exact ce a anuntat BMW si anume ca vine cu un serviciu, BMW Premium Selection, prin care ofera masini second hand BMW care au apartinut propriilor angajati, atat cei din Romania, cat si cei din Germania. Logic, daca lucrezi la BMW si ai... citeste mai multe despre BMW Premium Selection pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.