Bugatti a vandut ultimul exemplar al celei mai rapide masini din lume. Iata care sunt recordurile fascinantului Bugatti Veyron!

Gata, productia celui mai titrat supercar al ultimilor 10 ani, fantasticul Bugatti Veyron, a ajuns la final. Bugatti a promis doar 300 de exemplare ale acestui monument de tehnologie si asta a si facut. Ultimul exemplar Veyron a fost comandat de un client din Europa, caruia ii va fi livrat peste cateva luni.

Si daca tot s-a ajuns la acest moment, sa vedem si cum s-a nascut Bugatti Veyron
, o masina despre care multi au spus ca este imposibil de contruit in specificatiile anuntate. Si a fost greu, pentru ca a durat ceva pana cand toate au fost puse la punct. Volkswagen a cumparat marca Bugatti in 1998 si doar un an mai tarziu au prezentat conceptul EB 18/4. Ei spuneau ca este un concept foarte aproape de serie, dar nu era.

In incercarea lor de a obtine un nivel imens de putere, dintr-un motor enorm, intr-o masina functionala, cei de la Volkswagen au cheltuit... citeste mai multe despre Bugatti Veyron pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.