Auto 4 Iulie 2011 00:45
Chevrolet vinde deja in Romania noua generatie Aveo, una care nu mai are nici o legatura cu vechiul model.

Prima generatie a modelului Chevrolet Aveo a fost, asa cum sunt convins ca stiti, o oferta excelenta, din punct de vedere al pretului, umbrita insa de faptul ca masina (testata in 2006 de EuroNCAP), n-a obtinut decat o stea si jumatate. Deci, avea un nivel de siguranta foarte scazut, mai scazut decat cel oferit de Dacia (3 stele).

Dar, cum am mai spus-o, Chevrolet a avansat mult in ultimii ani, iar acest an, 2011, este anul de varf, de desprindere totala fata de produsele de pana acum, cele care mai aminteau de vechiul Daewoo.

Chevrolet are acum o gama complet nou si a depasit complexele vechii tehnologii. In postul asta vreau sa va spun despre noul Aveo, mai exact despre pretul masinii asteia, cu versiunile ei in 4 si 5 usi. In primul rand, mie imi place mult mai mult decat vechea generatie. Sigur, nici acum nu ma impresioneaza neaparat spatele versiunii in 4 usi a noului Aveo, dar diferenta... afla preturile noului Chevolet Aveo pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.