Iata cat costa reviziile tuturor modelelor Mazda. Importatorul a publicat o lista de preturi recomandate.

O campanie de aplaudat de la importatorul Mazda in Romania, care ne arata o lista completa cu preturile reviziilor pentru toate modelele Mazda comercializate in tara noastra. Desigur, este vorba de niste preturi recomandate, pentru ca dealerii isi stabilesc exact preturile pentru serviciile de acest gen.

Si stiti ceva? Ar fi excelent daca fiecare importator ar publica asa ceva. Pe site-ul oficial, la fel cum publica preturile masinilor pe care le vand, sa existe si o lista cu preturile reviziilor cuprinse in perioada de garantie. Pentru ca, am mai spus, cand cumperi o masina nu platesti doar pretul acesteia, ci si tot ce vine apoi: asigurari, impozite, rovinieta si revizii.

Desigur, asa ceva nu este in avantajul celor care vand masini. Pentru ca, uneori, ai putea renunta sa cumperi o masina cand afli cat costa intretinerea ei in service. Si stiu, dupa mai multe discutii cu tot felul de oameni, ca mai nimeni nu intreaba cat costa exact.. citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ lista completa de preturi)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.