Cum sa-ti protejezi masina in zilele toride, astfel incat sa nu ajungi cu ea in service, fie pentru vopsire, fie cu probleme tehnice.

Daca tot ne topim de caldura zilele astea, am zis sa trecem in revista niste lucruri pe care ar trebuie sa le avem in vedere cand folosim masina. Tine de cum o folosim cand afara sunt peste 35 grade Celsius. Da, in interior stam la 24 grade (aerul conditionat este o inventie absolut geniala!), dar vopseaua caroseriei si alte zone ajung la temperaturi extreme.

Nu va spun nici o noutate, dar vazandu-i pe unii m-am gandit ca unele lucruri, desi evidente din punct de vedere logic, trebuie semnalate. Nu de alta, dar acum e bine sa tinem cont de cat mai multe aspecte pentru a nu ajunge sa dam bani service-urilor.

Asadar, iata ce ar fi de spus:
- masinile de astazi au un sistem de racire foarte bine pus la punct. Chiar daca afara sunt 40 grade, poti merge cu 150 km/h pe autostrada, fara sa ai probleme cu racirea. Nu ai nici in oras la aceeasi temperatura, dar pe autostrada! Ei bine, dupa ce-ti alergi masina cu motorul la turatie mare, cand... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.