Iata un top al celor mai fiabile masini second hand, top care ne arata ca marcile europene nu produc deloc cele mai fiabile masini din lume.

Cand cumperi o masina second hand, in mod sigur te intereseaza cat se poate de mult cat de fiabila este respectiva masina. Pentru ca, la cam orice masina noua, in primii 3 ani sunt putine sanse sa ai probleme. Adevarata fiabilitate se vede dupa 3 ani de folosire si peste 100.000 km parcursi.

Pe acest principiu este facut si studiul urmator, initiatorii fiind revista britanica What Car? si Warranty Direct. S-au luat in calcul circa 50.000 de masini cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani. Surpriza sau nu, marcile europene au cele mai multe probleme, dar sunt si cele mai ieftin de reparat. Pe de alta parte, marcile japoneze si coreene conduc detasat in clasamentul fiabilitatii.

Masinile europene si cele asiatice sufera de probleme diferite.
In vreme ce europenele au in special probleme la sistemul electric... citeste despre cele mai fiabile masini second hand pe Motorstory.ro (+ tabel)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.