In Europa de Vest, politia nu glumeste cu vitezomanii. Iata cat poate costa o mica abatere...

Poate unii dintre voi va pregatiti de vacante, ideal facute cu masina, din punctul meu de vedere. Dar asta nu-i atat de important pentru ceea ce vreau sa va spun in continuare. Pentru ca o amenda o poti lua si cu masina personala si cu una inchiriata la fata locului.

Desigur, asta presupune sa circulam cu masina pe autostrazile Europei.
O placere, avand in vedere ca noi ducem lipsa de asa ceva, dar si o responsabilitate, pentru ca europenii nu glumesc cand vine vorba de reguli de circulatie si limite de viteza. Iar o mica abatere poate reduce bine de tot bugetul vacantei si strica si atmosfera.

Care sunt limitele de viteza in Europa v-am spus deja, la fel si care sunt taxele lor de drum/autostrada. Ei bine, nu le puteti sari pe nici una, pentru ca in cam toate tarile Europei exista sisteme de monitorizare foarte eficiente. Dealtfel, strainii se bazeaza tot mai mult pe.. afla ce risti daca depasesti viteza legala in tarile europene pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.