Ferrari va aduce la Frankfurt noua sa bijuterie. Se numeste Ferrari 458 Spider, este atat coupe cat si cabrio si va genera lungi liste de asteptare.

Oamenii cu bani il asteptau de mult timp. Inca de cand a fost prezentat incredibilul Ferrari 458 Italia. Normal, dupa acest model roadster se va astepta si mai mult si va fi si mai scump.

Ferrari 458 Spider nu este doar un coupe fara plafon, ci vine cu modificari insemnate la partea din spate. Cele doua umflaturi din spatele scaunelor nu doar arata bine, ci sunt si eficiente din punct de vedere aerodinamic. Normal, la cat costa noul Ferrari 458 Spider, italienii nu sa-u complicat cu chestii mai putin costisitoare.

Asta e evident si la nivelul plafonului, care nu este un soft-top, ci un hard-top retractabil, care transforma... citeste mai multe despre Ferrari 458 Spider pe Motorstory.ro (+ VIDEO)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.