Noul Ford Focus va fi oferit cu un motor incredibil de mic, cu doar 3 cilindri. Ramane sa vedem ce performante va oferi acest mic motor si, mai ales, ce consum.
Volkswagen a pornit curentul downsize, cel care a cuprins aproape toate clasele, dar vad ca Ford il duce pe culmi nebanuite. Constructorul american tocmai a anuntat ca noul motor Ecoboost, de 1,0 litri (3 cilindri), va intra in gama Focus. Suna absolut ciudat, nu?!

Un motor atat de mic, cel mai mic produs vreodata de Ford, pus pe o compacta cu pretentii! Nici macar Volkswagen n-a indraznit asta, cel mai mic TSI de pe Golf are 4 cilindri, 1,2 litri si 105 CP.

Iata ca Ford are incredere in ce face si anunta niste specificatii preliminare
pentru acest propulsor, in versiunile in care se va regasi sub capota lui Focus. Noul motor Ecoboost de 1,0 litri si 3 cilindri va fi oferit pe Focus in doua versiuni de... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.