BMW ofera niste sisteme extraordinare prin care poti gasi orice, aproape oriunde.

Nu cred ca gresesc cand spun ca BMW are, la acest moment, cel mai complex sistem de infotainment. Am vazut in ultimul timp niste demonstratii care m-au facut sa ma intreb ce se poate face mai mult (m-am lamurit insa ca se poate).

Despre ce este vorba? Nu despre chestii gen aplicatii pentru Facebook si Twitter, despre care am facut un material video. Ci despre aplicatii care tin de informare si navigatie BMW ConnectedDrive - Cum poti naviga uluitor de simplu. Apropo de asta, navigatia, asa cum o percepem noi, n-are nici o treaba cu ce ofera BMW. Exista sistemul clasic de navigatie BMW ConnectedDrive - Cum poti naviga uluitor de simplu, dar este completat de o multime de posibilitati de orientare suplimentare.

Practic, acum. Sa presupunem ca esti intr-un oras nou, unde ai vrea sa vizitezi diverse chestii, dar nu stii ce. In cazul asta, poti... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.