Cel mai luxos model Lancia vine de la americani si imprumuta un nume italian. Noua Lancia Thema n-are nici o treaba cu stradutele metropolelor italiene!

Cum Chrysler a ajuns pe mana italienilor de la Fiat, vom mai vedea niste modele surprinzatoare prin gamele celor doi constructori. Dar, de departe, cel mai interesant este noua Lancia Thema.

Italienii n-au facut practic nimic pentru masina asta, care este un Chrysler 300C cu sigla Lancia. Dar o vor vinde sub un nume care tine mai mult de istorie, Thema. Oricum, era cel mai potrivit pentru acest nou model care devine cel mai luxos produs vreodata de Lancia. Si cel mai scump, evident.
Lancia spune ca noua Thema ia ce este mai bun de la ambele culturi. Dimensiuni si stil american la exterior si finete si lux italian la interior. Asa si este, italienii au lucrat putin interiorul pentru a-l apropia de atmosfera europeana.

In rest, motorizarile sunt pe masura dimensiunilor si pretentilor masinii. Se ofera un...citeste mai multe despre noua Lancia Thema pe Motorstory.ro (+ super galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.