Am condus Chevrolet Camaro, o masina superba, total atipica pentru stilul european, al carei motor de 6,2 litri ar scoate din minti orice inginer neamt.

Am asteptat cu mare nerabdare testul cu masina asta. Pentru ca Chevrolet Camaro iti ramane in suflet mult timp dupa ce l-ai condus, m-am convins. Te introduce rapid intr-un alt univers, unul al pasiunii, al relaxarii, unul care te face sa intelegi ce-au vazut tinerii americani in masinile astea timp de zeci de ani si de ce sunt dependenti de ele.

Testul a fost in Europa, Croatia, pe drumuri tipic europene si autostrazi, iar masina a facut impresie. Nici croatii nu vad in fiecare zi un convoi de 8 Camaro maraind, in timp ce ocupa in totalitate banda drumului. Am condus prin jurul Zadar-ului, profitand de faptul ca sezonul s-a terminat de cam doua luni, iar traficul este incredibil de lejer. Plus peisaje de vis, in care masina s-a incadrat perfect, zic eu.

Cum e? In primul si primul rand, arata... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ super galerie foto & video)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.