Auto 1 Decembrie 2011 01:20
Arata bine, e clar va fi produs in serie si afiseaza un consum record pentru un SUV, fie el si coupe. Noul VW Cross coupe promite sa faca senzatie.

Ei, ce ziceti de asta? VW a aratat astazi, la Salonul Auto de la Tokyo, conceptul Cross Coupe, adica proiectul unui viitor SUV Coupe care va face parte din gama constructorului german, intr-un viitor nu prea indepartat.

VW Cross Coupe arata destul de impunator in poze, dar nu-i atata de mare pe cat pare. Conceptul este pozitionat intre Golf si Tiguan, adica e putin mai lung decat Golf si putin mai scurt decat Tiguan. Are 4.345 mm lungime si doar 1.523 mm inaltime. Evident, avantajul lui ar trebuie sa fie noul design. Si apropo de design, nu cred ca gresesc daca spun ca va influenta si modelele cunoscute ale marcii. Mai concret, s-ar putea ca noul Golf sa preia ideea stilistica a acestui Cross Coupe.

Despre design as spune ca-i unul.. citeste mai multe despre VW Cross Coupe pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.