Auto 1 Martie 2008 04:24
Ford va lansa in luna decembrie a acestui an noul model Fiesta, prin distribuitorul sau in Romania, Romcar, a declarart directorul general al Romcar, Catalin Gavra, citat de NewsIn.

Ford va lansa in decembrie noul model Fiesta Potrivit lui Gavra, Ford va lansa pe piata romaneasca, in luna aprilie, noul Ford Focus, precum si SUV-ul Kuga, in cel de-al treilea trimestru al anului 2008.

In privinta modelului Ford Focus, Gavra a precizat ca acesta pastreaza in mare parte trasaturile predecesorului sau insa va avea modificari ale elementelor de exterior, precum si imbunatatiri in privinta confortului, dimensiunile si spatiile din interiorul vehicului fiind nemodificate.

Romcar se asteapta ca in 2008 sa aiba o cifra de afaceri de 340 milioane de euro, cu 25% mai mare decat valoarea inregistrata in 2007 de 275 milioane de euro si sa isi creasca cota de piata la circa 10% prin vanzarea a 26.000 masini fata de 21.700 cat a avut in 2007, cand Romcar a detinut o cota de piata de 9,3%.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.