Auto 5 Martie 2008 01:23
Fiind o editie speciala la un model exclusivist prin definitie, cu un pret piperat chiar si pentru P.Diddy, si cu o aureola data de aluminiu slefuit, acest nou model ar trebui trecut in dictionare drept sinonim pentru expresia favorita a lui Snoop Dogg si 50 Cent.

Creatia poducatorului din Alsacia este prezentata in premiera la salonul de la Frankfurt. Editia Pur Sang, ce va fi produsa in numai 300 de exemplare, se deosebeste de varianta standard prin lipsa vopselei.

Renuntarea la vopsea nu a afectat imaginea bolidului, ba chiar efectul optic, realizat de aluminiul finisat minutios si fibra de carbon, da un plus de dinamism modelului care a revolutionat dinamismul si a comprimat distantele.

Stralucita idee, si la propriu si la figurat, pentru aceasta versiune le-a venit designerilor de la Bugatti, in momentul in care au coborat printre inginerii care construiau elementele de caroserie si au observat frumusetea structurii si a liniilor modelului nefinisat. Intr-un glas au zis atunci, hai sa o facem bling-bling si s-au apucat de slefuit suprafete.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.